pudarkan parut secara mudah & berkesan seawal 7 hari dengan Jumea scar gel

Tonton video ni dan lihat bagaimana Insta Famous Kak Fila gunakan Jumea Scar Gel untuk pudarkan parut

Adakah anda mengalami masalah seperti...

Parut Jerawat Hitam

Anda sudah sedaya upaya untuk tidak sentuh jerawat & memicitnya tapi parut hitam masih kelihatan bila jerawat tiada.

Parut Jerawat Berlubang

Anda ada parut yang tenggelam atau melekuk ke dalam kulit setelah jerawat sembuh walaupon sedikit tapi nampak ketara dikawasan muka.

Parut Kemalangan

Anda ada parut disebabkan kemalangan yang berlaku & dah cuba pelbagai cara untuk pudarkan secara berkesan.

Parut Selulit

Anda kurang keyakinan diri disebabkan parut selulit yang mencacatkan penampilan diri dan menjadikan kulit menjadi kasar.

Parut Pembedahan

Anda ada masalah kesan parut pembedahan seperti apendiks, ceaser yang menyebabkan anda tidak selesa dengannya.

Parut Kesan Garu

Anda ada kesan parut sebab kesan garu sehinggakan meninggalkan kesan parut yang gelap .

Jumea Scar Gel

Kajian telah menunjukkan yang gabungan Onion Extract dan Chamomile Extract mampu memudarkan parut dengan sangat berkesan. JUMEA Scar Gel merupakan satu-satunya produk yang menggunakan formula seumpama ini.

Ekstrak Bunga Chamomile

Khasiat bunga chomomile sangat bagus bagi pembentukan kulit baru bagi memudarkan parut kerana sifatnya yang mencegah penuaan, anti inflamasi, mengurangkan lingkaran gelap, mencerahkan kulit serta mempercepatkan penyembuhan luka

Ekstrak Bawang

Vitamin A,C & E ,sulfur & antioksidan yang tinggi membantu melembutkan kulit bagi membantu proses pembentukan kulit baru supaya parut dapat dicegah. Ia juga mempunyai sumber quercetin terbaik yang merupakan salah satu antioksidan dan nutrisi paling kuat untuk kulit.

Aloe Vera

Aloe Vera atau lebih dikenali dengan lidah buaya kaya dengan pelbagai nutrisi seperti natrium palmat, sorbitol, gliserin dan sodium karbonat. Ia juga mengurangkan masalah keradangan kulit dengan serta akan mempercepatkan penyembuhan luka luar serta memudarkan parut 

5 Vitamin Penting Kulit

Terdapat 5 jenis vitamin saranan pakar kulit yang terdapat dalam JUMEA SCAR GEL ini antaranya Vitamin A, B, B12,C & E. Dengan kelebihan setiap vitamin ni secara tidak langsung membantu meningkatkan kolagen kulit yang hilang disebabkan kurangnya hormon yang hasilkan secara semulajadi untuk kulit 

Water Based

JUMEA SCAR GEL dalam bentuk gel yang diasaskan dengan air kerana sifatnya yang akan meresap ke dalam kulit . Secara tidak langsung ia mudah diuruskan (tidak meleleh) serta boleh gunakan Make Up seperti biasa. Selain itu, ia juga ada rasa cooling effect supaya lebih selesa.

Tidak Berminyak

Antara punca kenapa pelbagai produk digunakan tapi masih tidak nampak kesan & makin teruk kerana teksturnya yang berminyak menutup liang pori dan akan menyebabkan tersumbat dan memberikan implikasi buruk selepas gunakannya seperti jerawat.

Jom Baca Testimoni Pelanggan Yang Dah Cuba Jumea Scar Gel

Dah Sedia untuk pudarkan parut dengan jumea scar gel???

Jumea Scar Gel membantu merawat masalah parut dan akan memudarkan parut serta menglowingkan kulit muka secara berkesan, mudah & pantas. 

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli Jumea Scar Gel? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Ya, JUMEA Scar Gel telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan iaitu NOT180701426K. Gunakan dengan yakin.

Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Bahkan produk ini dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

Ya, JUMEA Scar Gel 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

Kami lebih mengesyorkan JUMEA Scar Gel ini disapu pada parut yang baru untuk lihat kesan yang optimum. Namun, anda tetap boleh menggunakan ia untuk parut yang lama tanpa sebarang masalah.

Sekiranya anda terpaksa membasuh bahagian parut kerana mengambil wudhu dan sebagainya, anda boleh sapukan JUMEA Scar Gel ini lebih dari 2 kali sehari.

Setiap satu JUMEA Scar Gel boleh dipakai lebih dari sebulan. Namun ia bergantung kepada kekerapan dan keluasan bahagian parut yang anda sapukan itu.

JUMEA Scar Gel ini adalah water-based, ianya dijamin tidak berminyak dan menyerap dalam 1 minit.

Ya boleh, anda boleh sapukan gel ini bersama produk skin care lain tanpa sebarang masalah.

Ya boleh, anda boleh gunakan di sebarang bahagian parut & tidak terhad pada wajah saja.

Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA Scar Gel untuk memudarkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yang baru lepas bersalin.

Tidak sama sekali, JUMEA Scar Gel tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit.

Kami tidak menggalakkan anda sapu JUMEA Scar Gel pada selain masalah parut.

SEBARANG PERSOALAN WHATSAPP : 017 314 6726

Scroll to Top